Boligindretning

Hjælp til Boligindretning

I dit hjem skal du kunne læne dig tilbage, og være 100% dig selv. For at kunne det, så er det vigtigt at du har en boligindretning, som passer perfekt til dig. Vi går alle og drømmer om en fantastisk indretning af boligen, og for at udleve den drøm, så skal alt stå snorlige og være på plads.

Det kan være svært at finde tid til at finde på boligindretnings idéer selv, og komme på den boligindretning som man præcis ønsker sig. Så vi har derfor her hos Jeres-Bolig prøvet, at skabe et univers, som skal være med til at hjælpe dig, med at finde en masse inspiration til boligindretningen, så du kan udleve din drøm om en den perfekte bolig.

Find dig til rette hjemme i din sofa og smæk fødderne op, og scroll dig igennem universet for inspiration til boligindretnings ideer. Uanset om det er den retro stil, klassisk eller moderne stil du er på udkig efter. Så har vi inspirationen til dig!

Personlig Boligindretning

Det kan være vigtigt for mange at afspejle sin unikke personlighed i en unik boligindretning. Dette er nemlig din base og din hverdags livsstil. det er vigtigt for de fleste, at kunne slappe af i sit eget hjem. Derfor er det vigtigt, at indrette boligen efter en stil, som skaber ro og fred til os. Vores bolig kan nemlig være med til at afstresse efter en lang og hektisk dag.

Det er ikke kun vigtigt for dig, at din bolig er funktionel, men også at den er beroligende for dig og dine gæster. Du skal kunne læne dig tilbage og følge dig 100% tilpas i dit eget hjem. Muligheden for boligindretning giver dig chancen for at udtrykke din personlige stil og eksperimentere med dine indretnings ideer og visioner.

Indretning af Stuen

I modsætning til de andre værelser i din bolig, så er der intet som SKAL være der i din stue indretning. Derfor vil der også være tonsvis af muligheder for indretningen af stue. Nogle af de ting du kan starte med at tænke over er hvilken stil og møblement, som du kunne tænke dig.Stuen er samlingsstedet i dit hjem og et rum der skal have mange funktoner. Stuen skal bruges til de festlige familie arrangementer, men også efter en lang arbejdsdag til afslapning.

Derfor kan det være svært at finde en god balance for indretning af stuen. Men vi har en masse ideer til indretning af stue. Derfor har vi samlet en masse inspiration, så du lige her kan få hjælp til indretning af din stue. Uanset hvilken ide du har om din stueindretning, så har vi inspiration til dig.

Før du begynder at tænke på den endelige beslutning for indretning af din stue. Så er det vigtigt at du starter med at finde ud af med dig selv hvad stuen skal bruges til.

Der er tonsvis af muligheder for indretning af stuen, men det er også derfor det er svært at vælge, hvordan man skal indrette stuen. Om det er en lille eller stor stue du skal indrette, så finder du inspiration og ideer til indretning af stuen lige her.

12 ideer til Indretning af Stuen

 

1. Hvis du ønsker farver i din stue, så er der mange måder at få det. Du kan vælge at male væggen, men et populært valg er at vælge en farvet sofa. Du kan vælge dominerende farver som rød eller grøn, men hvis du ikke er til de dominerende farver, så kan du vælge nogle rolige pastelfarver, så rummet forbliver forholdsvis neutralt.

 

 

2. Ønsker du en rummelig stue, så er det en ide med voluminøse møbler midt i rummet for indretning af stue. Så vil du nemlig få udnyttet de store flader i rummet.

 

 

3. Ønsker du at indrette din stue med en læder sofa, så er det et sikkert valg. Lædersofaen går aldrig af mode. Især ikke hvis de samme farvenuancer som lædersofaen optræder med andre møbler i samme farvenuancer.

 

 

4. Til inspiration for indretning af en lille stue, så vil den virke større, når den er indrettet i lyse toner. Der kan eventuelt leges lidt med farverne i form af blomster og malerier.

 

Blå sofa i stue. Inrettet med 2 malerier på væggen

 

5. Har du tænkt dig at indrette din stue med hygge og afslapning, så kan det være en ide at indrette den med af brunlige og grønlige nuancer. Derved får din stue også et naturligt og varmt udtryk.

 

 

6. Indret din stue med pastelfarver, hvis du vil have rummet til at skille sig ud og live op. Det vil samtidig gøre din stue mere lyst og roligt.

 

 

7. Har du plads til mere end en sofa i stuen. Så kan du indrette din stue med to forskellige sofaer. Det vil give din stue et moderne og personligt udtryk med to forskellige sofaer.

 

 

8. Giv din stue masser af liv ved at indrette den med vilde farver og mønstre. Det vil samtidig give den et moderne look.

 

 

9. Er gulv, loft og vægge i din stue hvide, så er det en ide at indrette stuens møbler i farver. Blandt andet kan den naturlige farve fra træ være med til, at gøre stuen smuk med stilrene rammer.

 

 

10. En anden ide til at give din stue mere liv er ved at indsætte planter. Gerne store planter i din indretning af stue.

 

 

11. Har du masser af vægplads i stuen, så kan du fylde den ud med billeder for at lave en billede væg. Du kan vælge billeder med alle dine yndlingsmotiver i forskellige størrelser. Det vil skabe en god kontrast mellem billederne.

 

 

12. Har du intet TV i stuen eller bare lyst til at have en god samtale stue, så kan det være en ide at sætte to sofaer overfor hinanden. Så kan man nemt have en samtale med alle i stuen.

 

 

Vær modig

Prøv at vær modig med dine egne ideer og den inspiration du har fået efter 12 tips til boligindretning af stuen.

Gør brug af tekstiler, da de giver en hyggelig og varm indretning. Gerne farverige puder eller tæpper for at opnå den hyggelige effekt, så meget som muligt. Samtidig kan gulvtæpper være med til at skabe sammenhæng i din indretning af stuen.

Gør også brug af dekorationer i din boligindretning. Det kan gøres på mange forskellige måder. For eksempel kan du tilføje nye billeder til væggen, sætte vaser eller figurer i vindueskammen, på bordet eller reolen. Dekorationerne i stuen hjælper dig blandt andet med at udtrykke din personlighed i indretningen. Prøv at  inviter naturen indenfor. Der er intet mere fantastisk end planter i din indretning. Stuen får mere liv samtidig med at inde klimaet bliver bedre.

Den første ide er ikke altid den bedste ide, så prøv at kast dig ud i noget, som ikke var din første tanke. Der kan komme en fantastisk effekt ud af farverige vægge eller møbler. Mønstre i form af billeder på din billede væg eller på tapetet. Så prøv dig frem og vær modig, så finder du til sidst en stue som skiller sig ud, og hvor folk tænker WOW, og vigtigst af alt du føler dig tilpas og hjemme.

Gulvlægger

Hvornår har du brug for en gulvlægger? Der er flere situationer, hvor du kan have brug for en gulvlægger til at hjælpe dig med dine

Læs mere »
Folieindpakning af biler version 1

Folieindpakning af biler

Folie af din bil Foliering af bilen er en nem og effektiv måde at fremhæve og styrke sin visuelle identitet. Denne metode tilbyder enestående muligheder

Læs mere »
Fugemand

Epoxy gulv

Holdbare gulvbelægning Hvis du overvejer at få et epoxy gulv installeret eller bare er nysgerrig efter at lære mere om denne type gulvbelægning, er du

Læs mere »
Hvad en maler København kan tilbyde?

Maler København

Hvad kan en maler tilbyde? En professionel maler kan tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe med at forvandle dit hjem. Udover at

Læs mere »
varmepumpe

ejendomsservice

Hvad er en varmpumpe Varmepumper kan bruges til opvarmning og køling af bygninger og er en energieffektiv løsning, der kan reducere energiforbruget. Ved at installere

Læs mere »