Facaderensning

Vi giver dig unik viden og information til hvad du kan gøre, for at få de bedste forudsætninger angående rensning af facaden på din bolig.

Forebyg skader på facaden

Bor du i en bolig med en ældre facade og er din facade gammel eller ser den slidte ud? Så vil det være værd at overveje, at få lavet en rensning af din boligs facade. En rensning er en god måde, hvorpå du kan forebygge skader og dermed forlænge levetiden på murværket eller træværket på din boligs facade. 

Hvornår skal du have en facaderensning?

Hvis din facade er angrebet af mås og alger er det en god ide at få renset facaden. Mås og alger vil med tiden kunne ses på din facade og det er uanset om din facade er lavet af beton, mursten eller træ. 

De ses ofte på facader, som er placeret på boligens nordlige side. Mås og alger trives godt i fugtige miljøer, hvor der ikke er så meget sollys til at få facaden til at tørre. 

Hvis du har en facade, hvor der er alger eller bekroninger af mås på, anbefaler du holder nøje øje med udviklingen af det, samt hvorfor der er så fugtigt enten på eller ved din facade.

Det er altid en god ide at komme i forkøbet. Derfor ses det gerne, at man giver det en let omgang med den rette behandling en gang om året. 

Derfor opstår alger og mås på din facade

Som nævnt før, så trives alger og mås i fugtige miljøer. Fugten ses ofte på nordlige sider af din bolig. Det er dog ikke ens betydende med at det kun kan opstå på nordsiden af din bolig. Der kan sagtens komme alger og mås på sydsiden også. Dette kan f.eks. opstå, hvis der igen er en kilde til at skabe fugt. 

Begynder du at opleve begroninger af mås og  belægning af alger, anbefaler vi som det første, at tjekke tagrenderne på din bolig. Hvis dine tagrender er utætte et bestemt sted nær din facade, vil det kunne være en af hovedårsagerne til at alger og mås opstår på din facade. 

Der kan også være andre ting, hvorpå det vil være med til at forøge væksten af alger og mås på facaden, men det ses ofte at det kan være tagrenderne, som kan give implikationer og dermed skabe de fugtige miljøer. 

Gør det selv

Hvis din facade kun er let angebet af mås og alger, vil du godt kunne gøre det selv. Man kan i første omgang tage skrubbe det af med vand og en børste. 

Hvis det ikke hjælper kan du forsøge at gøre brug af algefjerner. Dog vil det være fornuftigt at starte med et område, som ikke er så synligt, da algerens i for store mængder kan skabe blamager og misfarvninger. 

Professionel facaderensning

Når du skal have lavet en facaderensning, så anbefaler vi i høj grad, at få et professionelt firma ud, som er specialiseret i facaderensning

Med deres rette ekspertise, viden og erfaringer inden for området, vil de kunne skabe flotte og holdbare resultater.

Dermed er du sikret den rette udførsel af rensning på din facade, hvorpå det bliver gjort på den rigtige måde. Dette er enormt vigtigt, da mås og alger hurtigt kan komme igen, hvis det ikke er fjernet og behandlet ordentligt. 

Lyder dette som noget for dig og trænger din facade til at blive renset ordenligt, så anbefaler vi at du bestiller din en professionel facaderensning nu. 

Gulvlægger

Hvornår har du brug for en gulvlægger? Der er flere situationer, hvor du kan have brug for en gulvlægger til at hjælpe dig med dine

Læs mere »
Folieindpakning af biler version 1

Folieindpakning af biler

Folie af din bil Foliering af bilen er en nem og effektiv måde at fremhæve og styrke sin visuelle identitet. Denne metode tilbyder enestående muligheder

Læs mere »
Fugemand

Epoxy gulv

Holdbare gulvbelægning Hvis du overvejer at få et epoxy gulv installeret eller bare er nysgerrig efter at lære mere om denne type gulvbelægning, er du

Læs mere »
Hvad en maler København kan tilbyde?

Maler København

Hvad kan en maler tilbyde? En professionel maler kan tilbyde en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe med at forvandle dit hjem. Udover at

Læs mere »
varmepumpe

ejendomsservice

Hvad er en varmpumpe Varmepumper kan bruges til opvarmning og køling af bygninger og er en energieffektiv løsning, der kan reducere energiforbruget. Ved at installere

Læs mere »